Rendement, niet alleen in stijgende markten

Uw eigen aanspreekpunt

Niets is zo vervelend binnen een financiële instelling te moeten zoeken naar wie uw aanspreekpunt is, en uit te zoeken met welke vragen u waar terecht kunt. Verwer & Janssen Vermogensmanagement is weliswaar een hard groeiend bedrijf maar heeft er principieel voor gekozen aan elke cliënt een vast aanspreekpunt te koppelen. En is uw contactpersoon er een keer niet dan zijn we als organisatie nog klein genoeg om een adequate opvang te garanderen.

Uw adviseur/beheerder is uw vaste aanspreekpunt. Hij biedt u een luisterend oor en is in staat uw wensen en verwachtingen te inventariseren. Zijn interesse gaat verder dan alleen oog te hebben voor beleggingsvraagstukken. Hij zal minstens in staat zijn uw totale situatie in kaart te brengen en indien het buiten zijn competenties ligt uw vragen daar neer te leggen waar ze wel beantwoord kunnen worden. Dat kan door experts in te schakelen welke beschikbaar zijn via met ons samenwerkende partners.

Uw adviseur is ook het klankbord voor uw eigen ideeën op het gebied van beleggen. Samen kunt u tot een creatieve invulling van de beleggingsportefeuille komen, maar het ook helemaal aan hem overlaten. Dat is het verschil tussen adviserend beheer (waarbij u voor elke transactie zelf de beslissing neemt) en discretionair (vermogens-)beheer waarbij u de beleggingsbeslissingen geheel overlaat aan Verwer & Janssen.

De rol van uw adviseur is zeker óók die van informatiebron en tegelijk het filter, die uit de enorme massa van informatiestromen de voor u interessante opportuniteiten selecteert.

Doet u het allemaal liever zelf, kan hij uw sparringpartner en coach zijn. Zijn rol blijft dan beperkt tot het geven van opinies. Deze vorm van dienstverlening past meer in een tradingportefeuille dan in een gestructureerde portefeuille, maar hoeft niet per se minder kansrijk te zijn.

U ziet, alles is mogelijk!