Rendement, niet alleen in stijgende markten

Second opinion

Verwer & Janssen Vermogensmanagement wordt steeds meer benaderd door beleggers voor een zgn. “Second Opinion” van hun bestaande portefeuille. In de meeste gevallen worden portefeuilles aangehouden bij een instelling waar men ook een betaal-en spaarrekening heeft of, vanwege de lage kosten, men belegt geheel zelfstandig via het internet.

Beleggers die meenden het zelf te kunnen doen en geen dure adviseurs nodig te hebben. Of beleggers die ooit zijn begonnen met beleggen en er verder geen tijd meer aan besteden. Maar ook een niet onbelangrijke categorie die er van uit ging een goede partij in de arm te hebben genomen, maar geen aandacht meer krijgen. Of in het slechtste geval gedwongen worden de bestaande portefeuille te verruilen voor een modelportefeuille en anders niet meer welkom zijn als adviesrelatie. Als in deze gevallen de portefeuille ook nog ondermaats presteert is men toe aan een heldere en objectieve analyse van een derde, onafhankelijke partij.

Voor een gratis Second Opinion vanaf € 250.000 belegd vermogen kunt u contact met ons opnemen. Voor kleinere bedragen kunnen we vaak een zgn. "quick scan" maken en samen met u in een mondeling gesprek beoordelen of wij toegevoegde waarde kunnen leveren. U bent van harte welkom!