Rendement, niet alleen in stijgende markten

Onafhankelijk

Verwer & Janssen Vermogensmanagement is onafhankelijk.

Verwer & Janssen Vermogensmanagement kan samenwerken met vrijwel alle denkbare financiële partijen. Uiteraard genieten een aantal partijen onze voorkeur. Voor onze relaties is het namelijk van groot belang om met niet alleen goedkope maar vooral ook goede partijen te werken. In Nederland zijn er een beperkt aantal depotbanken welke de voorkeur genieten op basis van kwaliteit in combinatie met lage kosten en hoge service. Daarnaast spelen uiteraard als bepalende factoren de stabiliteit en gebruikersvriendelijkheid van het aangeboden portefeuille beheersysteem.

Een van die banken is BinckBank. Via de button aan de linkerzijde kunnen relaties rechtstreeks inloggen op hun eigen rekening bij BinckBank.

Daarnaast is Verwer & Janssen Vermogensmanagement onafhankelijk als het gaat om de keuze welke beleggingsproducten of fondsen in de portefeuille worden opgenomen. 

Wij doen dagelijks research naar nieuwe, maar ook bestaande producten van alle mogelijke aanbieders. Producten worden volledig geanalyseerd en pas als alle in and outs in kaart zijn gebracht, wordt besloten een product wel of niet op te nemen in een beleggingsportefeuille. Dit op te nemen product moet alle toetsen der kritiek doorstaan, op gebied van kosten, risico, rendementsperspectief, horizon en niet te vergeten uitgegeven door een prima debiteur.