Rendement, niet alleen in stijgende markten

Maatwerk Vermogensbeheer

Verwer & Janssen Vermogensmanagement levert persoonlijk maatwerk vanaf EUR 100.000,-.

Bij Verwer & Janssen Vermogensmanagement ziet vrijwel geen enkele portefeuille er hetzelfde uit. Dit kan immers niet, want niemand is hetzelfde en de portefeuilles worden 100% op maat samengesteld. Bij persoonlijk maatwerk dus géén confectie.

Tegen relatief lage beheerskosten (*) worden portefeuilles samengesteld. Bij het intake gesprek kan de cliënt zijn persoonlijke wensen kenbaar maken (bijv. wat er aan jaarlijkse cashflow benodigd is en welke beleggingshorizon in acht moet worden genomen).
Maar, en dat maakt de werkwijze zo uniek, ook aangeven welke minimale eindwaarde bij een slecht scenario hij wenst!

Door middel van het combineren van met name gestructureerde beleggingsproducten van verschillende aanbieders zijn wij prima in staat een 100% maatwerkportefeuille samen te stellen welke voldoet aan de hoogste eisen.

De kredietwaardigheid van de aanbieders moet buiten elke discussie staan.

Met relaties wordt enkele keren per jaar de performance van de portefeuille en de onderliggende producten besproken. Indien nodig worden producten gekocht en verkocht, waarbij steeds voorop staat dat een transactie in het belang van de relatie is; het doel blijft steeds de risico-rendementsverhouding te verbeteren.
Bij Verwer & Janssen Vermogensmanagement is het leveren van maatwerk het resultaat van een goede en degelijke intake.

Vanaf bepaalde bedragen is het zelfs mogelijk om een beleggingsproduct helemaal op maat te laten bouwen bij de beste partijen op dit gebied ter wereld. Verwer & Janssen Vermogensmanagement inventariseert in dit geval de wensen en legt deze wensen bij verschillende eersteklas aanbieders neer.

(*) Bij interesse sturen wij u graag onze "Informatiebrochure" toe; u kunt dit kenbaar maken op het contactformulier. Verwer & Janssen wenst een ieder die overweegt klant te worden te informeren over de aard en reikwijdte van de mogelijke dienstverlening. Wij hechten aan een eerlijke en transparante werkwijze en daar hoort deze informatie bij!