Rendement, niet alleen in stijgende markten

Intermediairs

Verwer & Janssen Vermogensmanagement is dé partner voor intermediairs. Partnership is wat ons betreft meer dan het elkaar de bal toespelen! In alle gevallen zal de cliënt zich er comfortabel bij moeten voelen.

Bij Verwer & Janssen Vermogensmanagement wordt gewerkt op een zeer transparante wijze, waarbij open en eerlijk hoog in het vaandel staan.
Reeds verschillende intermediairs gingen u voor. 

Uw cliënten zijn bij Verwer & Janssen Vermogensmanagement in goede handen. U moet niet bang zijn dat er cross-selling zal plaatsvinden op uw cliënten, immers Verwer & Janssen Vermogensmanagement is vermogensbeheerder. Dat is de core-business en niets anders. Het zijn en blijven uw cliënten! En wij hechten aan een goede verstandhouding met onze samenwerkende partners.

Verzekeren, hypotheken, financiële planning, accountancy is bij u in goede handen, daarmee zal  Verwer & Janssen Vermogensmanagement zich nooit bemoeien. Ieder zijn deskundigheid is het motto. Sterker nog: als binnen onze bestaande cliëntengroep er vragen op uw terrein zijn zullen wij waar mogelijk doorverwijzen of zelf uw expertise inhuren.

In een persoonlijk gesprek wil Verwer & Janssen Vermogensmanagement kennis maken met uw bedrijf en in alle openheid ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Het geeft ons ook de gelegenheid iets van ons bedrijf te laten zien.

Indien u dezelfde ambities heeft, dan verzoeken wij u het contactformulier in te vullen.
Verwer & Janssen Vermogensmanagement zal zo snel mogelijk met u in contact treden.