Dirk Spaander

Functie    Vermogensbeheerder

Dirk deed zijn eerste beleggingen -met succes- voor zijn vader. Vanaf het begin fascineerde het hem dat je door goed je verstand te gebruiken, veel te lezen en verbanden te leggen geld kon verdienen. In het ondernemersgezin waarin hij opgroeide, werd het politieke en financieel nieuws dagelijks besproken. Toen al dacht Dirk graag na over actuele gebeurtenissen en de invloed daarvan op bedrijven en sectoren. Een carrière in de beleggingswereld was dan ook een logische keuze.

Dirk startte in 1987 als junior beleggingsadviseur bij Credit Lyonnais Bank waar hij in 1994 directeur werd van een regionaal effectenteam. In 2009 sloot hij zijn carrière in loondienst af als teamleader private banking bij GE Artesia. Een eigen bedrijf, HENS Vermogensbeheer, was een vanzelfsprekende nieuwe stap.

In 2018 kwam Liesbeth als compliance officer in contact met Verwer & Janssen Vermogensmanagement. Al snel bleek dat er ook op beleggingsgebied een goede match was tussen Verwer & Janssen en HENS Vermogensbeheer. Eind 2018 hebben Dirk en Liesbeth besloten de activiteiten van HENS onder te brengen bij Verwer & Janssen. 

<< Terug naar overzicht